Huidvisie Eemnes

Camouflagetherapie

Littekens, spataderen, wijnvlekken en donkere of lichte vlekjes kunnen hinderlijk zijn. De huidtherapeut kan ze minder opvallend maken. Zo zijn er speciale camouflagemiddelen die u zelf kunt toepassen nadat het juiste product en de juiste kleur zijn bepaald. De camouflagecrème is waterbestendig en geeft niet af op kleding.

 

Behandeling

Voor het camoufleren van storende vlekjes of huidoneffenheden, maakt de huidtherapeut gebruik van een medisch camouflageproduct.

Huidvisie werkt met 2 soorten camouflageproducten. Voor de behandeling van sterk afwijkende kleurverschillen maken wij gebruik van de producten van Dermacolor. Voor een meer natuurlijke dekking van kleinere kleurverschillen maken wij gebruik van Lycogel.

 

De huidtherapeut beschikt over een groot aantal verschillende kleuren camouflage. Tijdens het eerste behandelconsult bepaalt de huidtherapeut de juiste kleur die precies met uw natuurlijke huidskleur overeenkomt. Vervolgens worden de gekozen producten worden voor u besteld.

 

Tijdens het tweede consult wordt u de techniek van het aanbrengen van het camouflageproduct aangeleerd. De huidtherapeut zal de techniek voordoen en tips geven zodat u zelf thuis het product op de juiste manier kunt aanbrengen op de momenten dat u dat wenst.

 

Behandelfrequentie

Wanneer er tijdens het intakegesprek gekozen wordt voor camouflagetherapie worden er 2 vervolgconsulten ingepland. Tijdens het eerste behandelconsult wordt de juiste kleur bepaald. Bij het tweede consult wordt u de techniek aangeleerd om het camouflageproduct op de juiste manier aan te brengen.

 

Indien gewenst kunt u altijd een vervolgafspraak maken om nog eens te oefenen met het aanbrengen van het camouflageproduct.

 

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u voor camouflagetherapie kiest en het camouflageproduct op de juiste manier wordt aangebracht, is het mogelijk om oneffenheden en kleurverschillen van de huid betrouwbaar en waterproof te corrigeren.

 

De kracht achter camouflagetherapie is dat u zelf de keuze heeft wanneer u gecamoufleerd wilt zijn. Heeft u een avondje uit en wilt graag een mooiere, egalere teint dan is camouflagetherapie de juiste keuze. Daarentegen zijn er ook mensen die liever iedere dag het camouflageproduct wensen te gebruiken. Ook dan zijn de camouflageproducten die wij gebruiken een veilige en doelmatige keuze.

 

Tarieven

Intakegesprek (30 minuten)                                                                           € 25,00

Camouflagetherapie kleurbepaling (30 minuten)                                           € 47,00

Camouflagetherapie aanleren van de techniek (30 minuten)                        € 47,00

Lycogel Camouflageproduct                                                                          € 62,95

 

Vergoeding

Wanneer u aanvullend verzekerd bent worden acnebehandelingen (grotendeels) vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft.